Welkom op´Quinta do Retiro`, fraaie vakantiehuizen in het groene hart van Midden Portugal

Klik op foto´s voor een vergroting. Klik op de groene tekst voor de link. zie ook: www.quintadoretiro.com

Casa Oliveirinha

Casa Oliveirinha is een zéér ruim, sfeervol ingericht landelijk gelegen vakantiehuis. De woning biedt zowel in de zomer als in de winter dé perfecte zonligging. Het vakantiehuis is in traditionele Portugese stijl op het bovenste terras van de quinta gebouwd. Vanaf de schaduwrijke veranda heeft u een mooi uitzicht over het riviertje, de lager gelegen terrassen en de vallei. Het huis is geschikt voor 2 tot 7 personen.

Dit vakantiehuis is gebouwd met alle benodigde voorzieningen om ook een verblijf voor rolstoelers en mindervaliden mogelijk te maken.

Casa Covas

Casa Covas is ons meest geboekte vakantiehuis, zeer knus en comfortabel in alles seizoenen van het jaar. Grootse plus van dit huis is de veranda die naast veel zon en schaduw ook een volledige privacy geeft. Dit drempelloze huis heeft ook vanuit de woonkamer en prachtig uitzicht over het gehele terrein. Het huis is geschikt voor 2 tot 5 personen.

 

 

 Casa Retiro

Casa Retiro is een sfeervol ingericht geheel vrijstaand vakantiehuis met veel privacy dat in een traditionele Portugese stijl op een helling is gebouwd. Vanuit het huis, de schaduwrijke veranda en besloten tuin heeft u een prachtig uitzicht over het riviertje en de vallei. Het huis is geschikt voor 2 tot 4 personen.

 Casa Mimosa

Casa Mimosa is een authentiek, sfeervol en vrijstaand vakantiehuis dat
binnen en buiten deels in hout is opgetrokken. Het huis is gezellig ingericht en heeft als extra een luxe 4-6 persoons privé-sauna. Vanaf de veranda heeft u een prachtig uitzicht over het riviertje en hoort u het zachte geruis van de waterval op de achtergrond. Vlakbij het huis staan de trampoline en het speelhuis (gezamenlijk gebruik), waardoor dit vakantiehuis ook ideaal is voor gezinnen met jonge kinderen. Het huis
is geschikt voor 2 tot 4 personen.


 

Comfortabele vakantiehuizen
Bij de bouw is niet bezuinigd op belangrijke zaken als isolatie, koeling/verwarming en vierkante meters om het hele jaar door een comfortabel verblijf in alle vier vakantiehuizen mogelijk te maken. Ook bij de inrichting hebben we geïnvesteerd in zaken als goede bedden, volledig ingerichte keukens, goede zithoeken en mooie badkamers om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten zijn. Alle huizen hebben een krachtige Hergom houtkachel en deze staat garant voor gezellige warmte. Hierdoor zijn deze vakantiehuizen dan ook zéér geschikt voor een langduriger verbijf in voor- en najaar of om te komen overwinteren. Op het gehele terrein is (gratis) draadloos internet (WiFi) beschikbaar en is er satelliet TV aanwezig.

Buiten leven
Alle vier vakantiehuizen liggen zomer en winter goed in de zon, maar beschikken ook over grote schaduwrijke veranda´s met het nodige meubilair om zo veel als mogelijk buiten te kunnen leven.

 

Samenvatting capaciteit
Casa Oliverinha:
Geschakeld/ 2-7 personen/2 slaapkamers/5 vaste slaapplaatsen + 2 pers. slaapbank woonkamer /rolstoelgeschikt
Casa Covas:
Geschakeld/ 2-5 personen/2 slaapkamers/5 vaste slaapplaatsen
Casa Retiro:
Vrijstaand/ 2-4 personen/ 1 slaapkamer met 2 persoonsbed + 2 pers. slaapbank woonkamer
Casa Mimosa:
Vrijstaand/2- 4 personen/ 1 slaapkamer met 2 persoonsbed + stapelbed én 2 pers. slaapbank woonkamer