Welkom op 'Quinta da Encavalada', twee authentieke vakantiehuizen in Midden Portugal

Klik op foto´s voor een vergroting. Klik op de groene tekst voor de link. zie ook: www.encavalada.com

Casa Palmeira

Casa Palmeira is een ruim en sfeervol ingericht vrijstaand vakantiehuis met een zitkamer, open keuken en ruime badkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers met in totaal 5 vaste slaapplaatsen. Naast een gezamenlijke patio met het andere vakantiehuis Casa Agave heeft u ook een tweede terras dat door de beslotenheid volledige privacy geeft. Het huis, de patio en het eigen terras hebben een prachtig weids uitzicht over de lager liggende delen van het terrein en in de verte de bergrug Caramulo. Het huis is geschikt voor 2 tot 6 personen.

Casa Agave

Casa Agave is In 2013 met veel zorg en oog voor de oorspronkelijke granieten muren gerestaureerd tot een comfortabele vrijstaande vakantiewoning. Casa Agave heeft een zitkamer met eethoek en open keuken, een ruime, luxe badkamer en 3 slaapkamers met in totaal 5 vaste slaapplaatsen op de bovenverdieping. Vanaf de veranda met zonneterras van 40m² met 100% privacy, heeft u een prachtig uitzicht over het terrein van Quinta da Encavalada en in de verte de bergrug Caramulo. Op deze veranda bevindt zich ook de buitenkeuken met vaste barbecue. Het huis is geschikt voor 2 tot 6 personen.

 Groepsaccomodatie

Quinta da Encavalada is een ideale locatie voor het vieren van een vakantie met twee bevriende gezinnen met toch ieder een eigen huis óf als u op zoek bent naar een groepsaccomodatie voor een gezelschap van 8-12 personen. In dit geval heeft u namelijk het gehele terrein én het zwembad voor u zelf en kunt u - niet gestoord door anderen - hier uw vakantie vieren. Voor gemeenschappelijke maaltijden is de gezamenlijk patio ideaal.

 

Bij huur van beide huizen krijgt u een (extra) korting van 10% op de huurprijzen, ook in het hoogseizoen!

 

 


Quinta da Encavalada is een oase van rust en ruimte. Deze authentieke Portugese herenboerderij is door de eigenaar met heel veel zorg en aandacht gerestaureerd. Naast de woning waar de Nederlandse beheerders Jan Willem en Sandra Lenselink wonen, zijn er op het terrein twee royale selfcatering vakantiehuizen Casa Agave en Casa Palmeira met een complete inrichting en een fraai aangelegd zwembad op een lager gelegen terras voor gezamenlijk gebruik door de gasten.

De quinta ligt net buiten het dorpje Senhor das Almas nabij Oliveira do Hospital. Het besloten terrein van drie hectare geeft absolute privacy door de ommuring aan de wegzijde en het volwassen groen aan de andere kanten. Toch heeft u vanaf het terrein een mooi weids uitzicht met in de verte het Caramulo- gebergte. De sfeer is er landelijk, afwisselend en groen met veel mooie bomen. Heerlijk om onder te luieren met een goed boek en een glas wijn, terwijl de kinderen alle ruimte hebben om veilig te kunnen spelen.

Vakantie op Quinta da Encavalada betekent: op een hele mooie besloten plek - ver weg van alle drukte - genieten van de rust en al het moois dat deze mooie streek te bieden heeft.